Esim. Olemme avoinna joka päivä klo 9-18

Personal training

Liittymällä LILE Ry jäseneksi, tuet toimintaa. Hinta vain 25€/vuosi

https://www.lile.fi/

Tietoa minustaOlen Tuire Wilkman -81 syntynyt Ylöjärveläinen kahden kouluikäisen lapsen äiti. Olen ikäni taistellut ylipainon kanssa ja vuonna 2019 vuonna paino oli hiipinyt jo 135kiloon. 

Exäni sanoi, etten pysty tiputtamaan painoa.. Päätin näyttää hänelle ja itselleni, että pystyn !!!

Silloin päätin, että tästä se ei enää nouse. Pääsin lihavuusleikkauspolulleni huhtikuussa -19 ja nyt olenkin yli 50kg kevyempi. 

Ammattikin meni uusiksi leikkauksen jälkeen, olin aiemmin levyseppä-hitsaaja ja liikunnan tullessa tärkeämmäksi, tajusin haluavani personal traineriksi ja päädyin opiskelemaan Tampereelle arvostettuun Varalan urheiluopistoon, josta valmistun tammikuussa 2022. 

Minulle on tärkeää saada auttaa samassa tilanteessa kamppaileville kanssa sisarille ja veljille. Tietysti kaikki, jotka haluavat tehdä elämäntapamuutosta tai muuta elämäänsä, otan ilolla  vastaan. 


Tehdään se, mitä luvataan

Asiakaspalautteet

Hyvä palvelu vaikka olemmekin etäällä toisistamme!

Sain juuri sellaisen saliohjelman kuin tarvitsin ja jossa huomaan myös kehittyväni. Tuire kyselee peräänkin edistymistä ja muistanko käydä salilla. Stemppaa mukavasti eteenpäin. Voin lämpimästi suositella.

Jutta 46v

  Hyvä vuorovaikutus lisäsi motivaatiota treeniin.

Mielestäni koko yhteistyöaika sujui mallikkaasti. Hänen omat kokemuksensa tekevät hänestä ainutlaatuisen valmentajan, joka ymmärtää asiat maanläheisesti ja auttaa soveltamaan rankat ruoka- ja treeniohjelmat "tavalliseen" arkeen. Myös se, että asiakkuuden aikana keskityttiin myös henkiseen puoleen ja stressin lievitykseen oli todella hieno asia.

Näillä opeilla on hyvä jatkaa eteenpäin kohti uusia tavoitteita, joten iso KIITOS!


Ida 32v
"Tuiren tekemän ohjelman avulla olen saanut kestävyyttä, jaksan tehdä toistoja ja lisää painoja olen saanut lisätä. Noin kuukauden verran olen tehnyt ohjelman mukaan. Arvosanaksi annan 6/5

Arttu 33v


"Rakentavaa palautetta terveydestä ja hyvin perusteltua ohjausta"

Nainen 33v